Smiley, oprit de Poliție pe autostradă: „Aș vrea să știți asta de la mine. Din păcate, am picat… am dat un exemplu prost”

20 08. 2020, 07:56

Smiley trăiește momente intense! Se pare că Gina Pistol urmează să îl facă tătic. Totodată, după ce s-a aflat acest secret al cuplului, ieri seară, celebrul artist a ținut să precizeze chiar el faptul că a trecut prin alte emoții…

A fost testat antidrog în drum spre mare, de către Poliția Română. Cum a ieșit rezultatul testului, o spune chiar el! Problema este însă alta… a rămas fără permis deoarece a recunoscut că vina a fost a lui, a depășit viteza legală pe autostradă!

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a postat artistul pe pagina sa de Facebook.

Fanii lui Smiley i-au adus imediat aprecieri pozitive  și  l-au lăudat pentru sinceritatea de care a dat dovadă.

„Respect pentru atitudinea pe care ai luat-o, de a face singur public această știre, suntem oameni, cu toții greșim, se întâmplă des… Felicitări. Multă sănătate și tot binele din lume”, i-a transmis un internaut cântărețului.